Jeugdoptocht

Loop dit jaar mee met de jeugdoptocht in Dun Birrekoal !!!

Hou jij van verven, plakken, kleuren en kliederen, dan is dit jouw kans. Bedenk een leuk idee en ga direct aan de  slag en doe mee met de jeugdoptocht in Middelrode!! En weet je wat ook nog leuk is, je hebt altijd prijs. Dus je hoeft niet bang te zijn dat het niet mooi genoeg is, het is gewoon super leuk om mee te doen.

Elk jaar doen er ontzettend veel kinderen mee aan de jeugdoptocht. Ze gaan dan helemaal uit hun dak en maken de mooiste wagens en bedenken super leuke thema’s. Het is voor de jury erg moeilijk om te kiezen wie het beste is. Op carnavalszaterdag zal de jeugdoptocht door de straten van Middelrode trekken. Het is al jarenlang een groot succes omdat de kinderen van Dun Birrekoal ontzettend creatief zijn. Elk jaar wordt er  weer ontzettend veel werk van gemaakt om als mooiste voor de dag te komen.

Alle kinderen tot en met 16 jaar uit Berlicum en Middelrode mogen gratis meedoen, dus grijp je kans en doe mee, want je hebt altijd prijs! 

Iedereen mag meedoen, vaders, moeders, juffen of andere grote mensen mogen wel meelopen, maar worden natuurlijk niet gejureerd.

De Jeugdoptocht start op carnavalszaterdag 10 februari 2024 om 13:11 uur vanaf de Driezeeg in Middelrode. Let op: Er mogen geen gemotoriseerde voertuigen en dieren mee doen.

Dus schrijf je gratis in!

Download hier het inschrijfformulier.

Alle kinderen die mee doen aan de jeugdoptocht mogen de volgende dag gratis mee doen met de grote optocht en dat wordt enorm gewaardeerd.  Je kunt je inschrijven voor de grote optocht, direct na de jeugdoptocht in De Driezeeg aan de inschrijftafel “grote optocht”. De grote optocht is dit jaar ingekort. De start is bij De Driezeeg in Middelrode en de optocht eindigt op het Mercuriusplein.

De commissie bestaat uit:
Mariska van Casteren
Anja van Pinxteren
Carolien Bissels
Wilma van der Burgt
Brechje van den Broek
Marc Klerx (bestuur)

Contactinfo
jeugdoptochtbirrekoal@gmail.com