Flower Power Carnavalsbruiloft

Dun Birrekoal – Vage Annemiek (VKK) en haar partner Christian van den Bosch zijn de hoofdpersonen in de Flower Power Carnavalsbruiloft. Op carnavalsmaandag om 11.49 uur arriveren ze geheel in Flower Powerstijl bij Den Durpsherd.  Buitengewoon carnavalsambtenaar Jan Pommer verbindt het paar in de onechte carnavalsecht op het podium dat tot een stijlvolle omgetoverde trouwlocatie zal zijn.

Annemiek is een uitbundige carnavalsvierster, bekend in Dun Birrekoal van het Zeverdurspodium dit jaar als een van de Drieka’s. Christian viert nooit carnaval maar voor de Flower Power-bruiloft maakt hij een uitzondering en is hij samen met Annemiek het stralende middelpunt.

Rond 14.00 is er de mogelijkheid om het bruidspaar te feliciteren tijdens een feestelijk middag met volop muziek. Voor wie tussendoor honger heeft, zorgt Den Durpsherd dat er soep en broodjes te verkrijgen is.

Het belooft een hele leuke happening te worden georganiseerd door CV De Koalstampers, die na 30 jaar Koalstampersboerenbruiloft het roer heeft omgegooid en bewust de samenwerking en verbinding met andere carnavalsclubs zoekt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus iedereen is uitgenodigd om te komen kijken en en deze prachtige dag te vieren. Doet oew mooiste pekske aon en vergeet nie wa bluumkske in oe haor te doen!