Gouden Leeuw carnavalsplan

Enkele leden van carnavalsverenigingen VKK en Ut Rooi Duukske hebben serieuze plannen om De Gouden Leeuw geopend te hebben voor de viering van het carnavalsfeest 2022. Dit is natuurlijk alleen nodig indien er te zijner tijd nog geen nieuwe horeca-uitbater de exploitatie van het bedrijf heeft opgepakt.

Vacatures Herberg de Gouden Leeuw in Berlicum

Het concept plan is door (oud) leden van VKK opgesteld. Zij hebben ook een ervaren horeca-ondernemer bereid gevonden om mee te werken aan verdere uitwerking van de plannen en de financiering van dit project. Omdat er ook bij Ut Rooi Duukske dergelijke geluiden hoorbaar waren heeft Dun Blaouwun Beer de betrokkenen bij elkaar gebracht en is er gezamenlijk begin september een eerste verkenning uitgevoerd.

Dun Blaouwun Beer steunt dit initiatief omdat het een geweldige opsteker voor het carnavalsfeest in dun Birrekoal kan zijn. Dun Blaouwun Beer zal daarom blijven faciliteren in het bij elkaar brengen van belanghebbenden en helpen via onze contacten bij de gemeente omtrent benodigde vergunningen voor dit project.