Iedereen bedankt!

Het bestuur van Dun Blaouwun Beer hoopt dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn. In de afgelopen weken hebben we helaas al van een aantal birre en birrinne afscheid moeten nemen. Dat is natuurlijk heel triest en onze gedachten gaan uit naar iedereen die een familielid, vriend of kennis heeft verloren.

De coronamaatregelen maakten dat het dagelijks bestaan van iedereen in ons dorp veranderde. Thuisblijven, thuiswerken en vanuit huis proberen school te volgen. Enorme veranderingen waarin iedereen zijn eigen weg moest vinden.

Dun Blaouwun Beer bedankt iedereen in Balkum en Mirrooi die ervoor zorgt dat onze dorpse samenleving zo goed mogelijk blijft functioneren tijdens deze corona crisis. Personeel op onze scholen, in de zorg, de lokale overheid, instellingen en hulpdiensten. Onze lokale winkeliers, horeca en bedrijven, kortgezegd alle dorpse ondernemers, die soms met veel creativiteit aan de gang weten te blijven. Naast de normale bedrijvigheid ontstaan er mooie en sociale nieuwe initiatieven. Daarmee geven zij dit dorp een signaal van doorgaan en niet bij de pakken neerzitten. Ze zorgen voor een wij-gevoel. Wij zijn er trots op dat we deel uitmaken van zo’n mooi dorp. Samen komen we er weer bovenop.

Blijf gezond en met blaouwe groeten,

Bestuur van Dun Blaouwun Beer