Inschrijven Jeugdoptocht tijdens het 55-jarig bestaan op zaterdag 11 juni 2022

Heb jij dit jaar met Carnaval de Jeugdoptocht ook zo gemist? Wij wel, maar niet getreurd! Tijdens het 55-jarig bestaan van Dun Blaouwun Beer gaat de Jeugdoptochtcommissie van Dun Blaouwun Beer de Jeugdoptocht alsnog in een zomerse sfeer organiseren. De Jeugdoptocht zal op zaterdag 11 juni 2022 weer traditioneel door heel Mirroi gaan lopen. Alle kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis meedoen aan de Jeugdoptocht. Alle kinderen die meelopen met de Jeugdoptocht ontvangen een mooie prijs. Vaders, moeders en andere grote mensen mogen wel meelopen maar worden natuurlijk niet gejureerd.

Alle deelnemers zijn op 11 juni 2022 vanaf 12:00 uur van harte welkom in de grote feesttent op het Beukenplein. Om 13:11 uur start de Jeugdoptocht en deze zal dan geopend worden door onze kersverse nieuwe Jeugdhoogheden.

Wil jij ook meelopen met deze zomerse Jeugdoptocht? Vul dan dit inschrijfformulier voor zaterdag 4 juni 2022 in en mail deze naar jeugdoptocht@gmail.com. Voor overige vragen over de Jeugdoptocht kan je ook terecht bij dit genoemde e-mailadres.