Kaartverkoop Zeveren en Jeugdzeveren

We gaan dit jaar weer zeveren. Vanwege het pool- en biljarttoernooi in Den Durpsherd zal het zeveren dit jaar niet op 5 maar op 4 avonden plaatsvinden. Het thema van het zeveren zal dit jaar zijn: Al ’t gezever be1. Het belooft weer een spectaculaire avond te worden met bekende artiesten én nieuwe artiesten. Wij zullen de artiesten de komende weken via onze socials aan jullie voor gaan stellen!

Het zeveren zal dit jaar plaatsvinden op de vrijdagen en zaterdagen 26 en 27 januari en op 2 en 3 februari. Kaarten zijn te koop voor € 11,50 per stuk. Op de premièreavond (26 januari) zal er koffie met krentenbrood aanwezig zijn voor de liefhebbers. Elke avond vindt er na afloop een spectaculaire afterparty plaats in de foyer.

Het jeugdzeveren zal dit jaar plaatsvinden op de zondagen 28 januari en 4 februari. Kaarten zijn te koop voor € 5,50 per kaartje.

De voorkoopadressen van de kaartjes voor het zeveren en het jeugdzeveren zijn: Boekhandel Mieke Wijgergangs, OK tankstation, Shell Oostendorp en Den Durpsherd. Dit kaartverkoop start op dinsdag 19 december 2023.