Opwèrmer Zeverdursaovunden

Op 26 en 27 januari en 2 en 3 februari, start de reeks van vier Zeverdursaovunden in Dun Durpsherd. Dit worden doldwaze revue-avonden met op het podium een keur aan creatief, cultureel en muzikaal talent van eigen bodem. Maar liefst acht optredens brengen het Birrekoalse publiek in andere sferen, waaronder vier zeveraars. Deze laatste lichten op toerbeurt een tipje van de sluier.

Een debutant…Jordy Bok.
Dit word mijn eerste jaar bij de grote zeveraars. In 2015 en 2016 heb ik al meegedaan bij het jeugdzeveren. En sindsdien zit ik al te wachten tot ik mijn debuut mag maken bij de volwassenen. Ik heb lang moeten wachten maar ben blij dat ik eindelijk mee mag doen. Mijn typetje krijgt veel bekende balkumse en milrooijse mensen op bezoek en maakt met hun van alles mee. Ik kijk er naar uit om samen met de andere artiesten u een fijne avond te geven.

Kaartverkoop: Boekhandel Wijgergangs, Ok tankstation, Shell Oostendorp, Durpsherd