Jeugdoptocht

Loop dit jaar mee met de jeugdoptocht in Dun Birrekoal !!!

Hou jij van verven, plakken, kleuren en kliederen, dan is dit jouw kans. Bedenk een leuk idee en ga direct aan de  slag en doe mee met de jeugdoptocht in Middelrode!! En weet je wat ook nog leuk is, je hebt altijd prijs. Dus je hoeft niet bang te zijn dat het niet mooi genoeg is, het is gewoon super leuk om mee te doen.

Elk jaar doen er ontzettend veel kinderen mee aan de jeugdoptocht. Ze gaan dan helemaal uit hun dak en maken de mooiste wagens en bedenken super leuke thema’s. Het is voor de jury erg moeilijk om te kiezen wie het beste is. Op carnavalszaterdag zal de jeugdoptocht door de straten van Middelrode trekken. Het is al jarenlang een groot succes omdat de kinderen van Dun Birrekoal ontzettend creatief zijn. Elk jaar wordt er  weer ontzettend veel werk van gemaakt om als mooiste voor de dag te komen.

Alle kinderen tot en met 16 jaar uit Berlicum en Middelrode mogen gratis meedoen, dus grijp je kans en doe mee, want je hebt altijd prijs! 

Iedereen mag meedoen, vaders, moeders, juffen of andere grote mensen mogen wel meelopen, maar worden natuurlijk niet gejureerd.

Je bent van harte welkom vanaf 12:00 uur bij de disco in de Driezeeg. Hier kun je dan rond 12:45 uur je startnummer in ontvangst nemen. Om 13:11 uur opent de Jeugdprins Siem en zijn gevolg de optocht vanaf de Driezeeg. Let op: Er mogen geen gemotoriseerde voertuigen en dieren mee doen.

Dus schrijf je gratis in!

Download hier het inschrijfformulier.

Alle kinderen die mee doen aan de jeugdoptocht mogen de volgende dag gratis mee doen met de grote optocht en dat wordt enorm gewaardeerd.  Je kunt je inschrijven voor de grote optocht, direct na de jeugdoptocht in De Driezeeg aan de inschrijftafel “grote optocht”. Mocht de lengte van de grote optocht je toch iets te veel zijn dan mag je in overleg altijd een gedeelte van de optocht lopen! Geef dit vooraf wel even door aan de optochtcommissie.

De commissie bestaat uit:
Mariska van Casteren
Mireille van Schijndel
Anja van Pinxteren
Carolien Bissels
Wilma van der Burgt
Gieke de Laat (bestuur)

Contactinfo
jeugdoptocht@gmail.com