Zeveren

Kaartverkoop Zevurdusaovund gestart.

Vanaf 2 januari 2020 is de verkoop van de kaarten voor de Zeverdursaovundun weer gestart.

Dit jaar wordt het ook weer een onvergetelijke avond waar je bij moet zijn geweest onder het motto “Ut zeveren gû los”. Een mooi bijkomend voordeel hierbij is dat je deze uitvoering de hele avond kunt luisteren naar een voormalig zeveraar in de persoon van onze Prins Camiel dun uurste!

De Zeveraars die dit jaar helemaal los gaan zijn Marc Vissers, Peter Bok, Sil Kwaspen, Ronny Ruijs  en terug-van-best-lang-weggeweest Anja van de Broek.

Natuurlijk zijn er ook de tussenacts van de DrieKa’s, Joachim en Anouk, Wanne Klets, de Slager (Max en Joyce van Dommelen) en uiteraard ook weer een danceact van onze splinternieuwe  Springdinger.

Een vlot programma is weer te verwachten op de planken, welke door een verrassende nieuwe aanzegger in goede banen zal worden geleid.

Kortom weer een avondvullend programma wat je niet mag missen in de aanloop naar de carnaval waar je wordt vermaakt op de echte Birrekoalse wijze. Gebeurtenissen in de gemeente en daarbuiten worden op bijzondere wijze belicht. Door een aaneenschakeling van slappe klets, gezang, dans en theater worden je lachspieren op de proef gesteld!

Op vrijdag 31 januari 2020 starten we met de première-avond die alleen toegankelijk is voor 60-plussers. Kaarten à € 4,50 zijn slechts verkrijgbaar op de avond zelf in den Durpsherd. Reserveren is niet mogelijk, dus zorg dat je op tijd bent. Uiteraard zal het traditionele kopje koffie met krentemik er weer zijn voordat de avond om 19:30 uur begint.

Voor 1, 7, 8 en 14 februari 2020 zijn kaarten à € 10,- verkrijgbaar bij de verkoopadressen. Deze avonden vangen aan om exact 20:00 uur.

  • Shell Oostendorp-Jos van Boxtel
  • Boekhandel Mieke Wijgergangs
  • Agri bouwmarkt
  • OK tankstation
  • Den Durpsherd

De commissie bestaat uit:
Diederik Tibosch (voorzitter)
Iris de Laat (secretaris)
Eefje Mathijssen
Anja van de Broek
Marc Pladet
Justin van Nuland
Pim de Vries (bestuur)

Contactinfo
Iris de Laat
mail Iris