11-11 bal 2017! + AANWIJZINGEN!

“De wondere wereld van Dun Birrekoal”

Nu de verschillende commissies weer uit hun zomerslaap ontwaken zijn wij van de 11-11 bal commissie al lang en volop bezig om weer een super gezellige, spannende avond neer te zetten in Dun Durpsherd op dun 11e van dun 11e.  In de foyer kunt u dan alvast een gokje wagen bij het “prinsenraden” en na al wat aanwijzingen in weekblad “de Brug”en op facebook zijn er altijd mensen die het zeker denken te weten. Dus kom op en waag een gokje!

Voorafgaand aan het liedjesfestival zal Prins Peer II  en zijn adjudant Nol het thema bekendmaken en het logo voor de aankomende carnaval onthullen.

René en Nicole hebben weer een mooi liedjesfestival weten samen te stellen. Naast de 4-koppige jury is er dit jaar ook een stem van de carnavalsvierders in de zaal, een zogenoemde publieksjury. En dit is niet de enige verandering op deze avond, en om te weten wat er zoal nog meer gebeurd kom je natuurlijk gewoon op 11 november naar Den Durpsherd!

Na wat wisselingen in de commissie is het ons weer gelukt om een verrassende act te verzinnen. Annelies en Elle zijn in het voorjaar al begonnen met het schrijven van het script. En wat voor script! In Dun Birrekoal gebeuren ook wel eens wonderen en daar is deze act op gebaseerd. “De wondere wereld van Dun Birrekoal”. André en Rob hebben zorggedragen voor een schitterend decor en Robbert en Marcel zullen zorgen voor de kers op de taart door middel van het licht en geluid. Het is echt de moeite waard om te komen kijken op zaterdag 11 november. Zeker nu er zeer verrassende acteurs op het podium zullen verschijnen!

Na de spectaculaire onthulling zal onze nieuw Hoogheid de winnende slager en de publieksprijs bekendmaken. Na alle officiële gebeurtenissen is er gelegenheid de nieuwe hoogheden en hun blaouw partners te feliciteren in de foyer waar DJ Marcel V zijn kunsten achter de draaitafel ten gehore zal brengen. En waar nog even lekker nagepraat en geborreld kan worden.

Kortom deze avond zal een prachtige start voor een geweldig carnavalsseizoen worden. Dus graag tot ziens op zaterdag 11 november 2017, 20.11 uur in Den Durpsherd.

 

Ook deze week voorzien we u graag weer van nieuwe aanwijzingen die ons zullen leiden naar de identiteit van onze nieuwe Hoogheden

  1. Alleen het hoogste van het land telt.. al is het einde in zicht.

  2. Bij de plaatselijke zit veel ruis op de lijn.

  3. Via deze weg al vele hoogheden afgeleverd.