11-11 bal 2018!

11-11 bal 10 november 20.00 uur in Den Durpsherd

Maanden geleden was de 1e vergadering van de 11-11 bal commissie. Het was bloedheet dus ik pakte mijn scootertje. Onder het genot van een pilsje begonnen we met de voorbereidingen van deze spannende avond. We moeten afscheid nemen van onze huidige hoogheden, de nieuwe onthullen met een spectaculaire act. Dan hebben we ook nog het prinsenraden en het liedjesfestival. Wie wint dit jaar de slager?

Oké, het prinsenraden…. Voor € 1,- kun je raden wie onze nieuwe hoogheden worden. Vele denken het zeker te weten, andere twijfelen nog. Waag eens een gokje! Dan is het liedjesfestival aan de beurt. De clubs brengen achtereenvolgens hun liedje ten gehore. 4 Juryleden en de publieksjury brengen hun stem uit. Hierna ontkleden we onze huidige hoogheden en worden zij verwelkomd in het kabinet der oud-Prinsen en Adjudanten. De top 3 van het liedjesfestival brengen nogmaals hun nummer. Bijna is het zover….. Onze nieuwe opper begint met de proclamatie en om 23.11 uur is daar de spectaculaire act om onze nieuwe hoogheden te onthullen.

Maar ik dwaal af….. Ik reed dus met mijn scootertje door Balkum. En het was bloedheet!! Zo heet als in unne woestijn!! Ineens zag ik een wazige figuur. Hij had een verrekijker en een rugzak bij zich. Ik probeerde hem te volgen maar ik raakte hem kwijt…… Willen jullie weten wat er verder gebeurde? Kom dan op zaterdag 10 november vanaf 19.30 uur naar Den Durpsherd!

Aanwijzingen 7 + 8:

  • Het krult er nogal eens een keer maar het wordt minder
  • Zorgen uit handen nemen, draait om strakke planning