11-11 bal 2021

Op 13 november is het weer zover! Het 11-11 bal in Dun Durpsherd in Berlicum.

Vanwege de huidige coronamaatregelen hebben we besloten dit jaar een uur eerder te starten , namelijk om 19.00 uur, omdat de horeca om 00.00 uur gesloten moet zijn. De nieuwe Hoogheden zullen dit jaar dan ook om 22.11 uur onthuld worden met een spectaculaire act. Bij binnenkomst kunt u in de foyer ook weer een gokje wagen bij het prinsenraden. Ook is er natuurlijk weer een strijd om de jaarlijkse slager en worden de Hoogheden van 2019 verwelkomd in het kabinet. Wij hebben er gruwelijk veel zin in en hopen dat jullie dat ook hebben zodat we er weer een ouderwets gezellig feest van kunnen maken!

En de volgende dag, 14 november, feesten we gewoon nog even door bij de jeugdprinsenstrijd. Deze zal starten om 14.00 uur. Kom allemaal kijken naar deze spannende strijd. Wie wordt onze nieuwe Jeugdhoogheid? Wie de Adjudant? Wie Minister van Jong Volk? En wie de Opperstalmeester?

Welke meiden (of jongens) gaan onze Hoogheden begeleiden als springdinger? En wie sluit aan bij de Raad van XI? Kortom spanning alom!!

Op 13 november gaat de zaal open om 18.30 uur, en vergeet de QR code niet!