24 uurs radiomarathon Efkus dun Birrekoal

Radiomarathon “efkus dun Birrekoal” 24 uur lang

Op 29 en 30 december staat het wekelijkse programma “efkus dun Birrekoal” 24 uur lang centraal bij lokaal 7. Vanuit een tot radio-café omgebouwde Gouden Leeuw wordt de marathon uitzending verzorgt.. Verschillende onderwerpen zullen de revue passeren en ook u kan daar in participeren. Maar ook gezellig kijken hoe radio gemaakt wordt is een optie, iedereen is uitgenodigd om vanaf zaterdag 29 december 16.00 uur tot zondag 30 december 16.00 uur langs te komen in het radiocafé te Berlicum. U hoeft daar ook zeker niets te missen want middels videoschermen kunt U de radiomakers vanuit elke hoek in de gaten houden. Thuis luisteren of kijken via het TV kanaal van lokaal 7 is ook mogelijk. Alles wordt namelijk live in beeld gebracht.

Allerlei acties zullen er gedaan worden om geld in te zamelen ten behoeve van lokaal 7.  Deze lokale omroep kampt al geruime tijd met verouderde computerapparatuur die aan vervanging toe is. Het doel is om minimaal 1 computer te kunnen vervangen. hopelijk worden dit er meer.

radioposter-1

Uitdaging

Tegen een vergoeding kunt u bij de presentatoren Ton en Bert een uitdaging neerleggen die zij dan zullen aangaan. Zij stellen alles in het werk om deze uitdaging te doen slagen. Lukt de uitdaging dan wordt het ingezette geld bijgeschreven voor het goede doel. Voor het weigeren van een voorstel zullen ze een goede reden moeten opgeven.

Neem u eerste plaatje mee

Een andere actie is dat u uw eerste gekochte plaatje mag meenemen of een andere singeltje, LP of CD waar u bijzondere herinneringen aan heeft. Dit plaatje wordt dan gedraaid tegen een donatie van minimaal 1 euro en natuurlijk mag u live op de radio vertellen waarom dat plaatje zo bijzonder voor u is.

Radio-ontbijt

Zondag vanaf 8.00 uur tot 11.00 uur kunt u komen ontbijten in de Gouden Leeuw. U wordt dan een goed gevuld en uitgebreid ontbijt voor geschoteld, een gedeelte van de opbrengst zal ook weer ten goede komen van lokaal 7. Natuurlijk zal de bediening heel speciaal zijn. We zijn nog bezig om een VIP-persoon hiervoor te strikken. Volgende week leest U hier meer over. Om zeker te zijn van een plekje kunt u reserveren via ontbijt@efkusnie.nl. U kunt aanschuiven om 8 , 9 en 10 uur.

Gasten

Tijdens deze 24 uur zullen verschillende gasten langskomen. Velen carnavalsvereniging van Dun Birrekoal zullen o.a. de 24 uur uitzending bezoeken. De presentatoren zullen op dat moment ingaan op alle zaken die spelen rondom die carnavalsclub. Maar ook de carnavalsstichtingen: Mullukzuipertjesland, Krabberdonk en Bokkendonk hebben toegezegd om langs te komen.

Mogelijk dat er tussen de spontane bezoekers ook liefhebbers zitten die we als gast in onze radio uitzending mogen begroeten. We zijn momenteel ook met verschillende mensen in gesprek, u hoort daar later meer over.

Top 100

Tijdens de 24 uur lange uitzending zal een heuse plaatselijke top 100 als rode draad door alle programma’s lopen. Deze top 100 wordt door u samengesteld en u kunt uw 5 favoriete nummers via mail aan ons bekend maken :top100@efkusnie.nl.  De presentatoren Frans en Diederick zullen gasten uitnodigen die hun keuze komen toelichten.

Programma

Het is niet allemaal carnaval wat de klok slaat ook de vaste programma’s van lokaal 7 komen aan bod. Zo zullen de programma’s jeugdsentiment en driekleur ook te beluisteren zijn. Midden in de nacht gaan Sander en Mike hun show ten gehore brengen. Ook heeft Ut Rooi Duukske aangekondigd om met hun muziekske een heus oudejaarsconcert ten gehore te brengen. Ook dit zal live worden uitgezonden  Enz, enz.,enz

 

Dit alles is hopelijk reden genoeg om  op 29 en 30 december een kijkje te komen nemen in de Gouden Leeuw.

radioposterachterkant-1