24 uurs radiomarathon!

radioposter2013kl

De voorbereidingen voor de tweede 24-uursuitzending zijn in volle gang. Ook deze keer zal  in Herberg de Gouden Leeuw weer een mobiele studio worden gebouwd. De formule die vorig jaar werd gehanteerd zal grotendeels weer worden overgenomen maar het succesverhaal kent natuurlijk ook wat aandachtspuntjes. Zo wordt er geprobeerd de live- beelden op de teksttv van lokaal7  in het café te verbeteren. Wellicht brengt de glasvezel hierin uitkomst. Microfoonopstellingen, het verplaatsen van de presentatietafel  en het podium zijn nog een paar dingen die gerealiseerd zullen worden.

Natuurlijk draait het die twee dagen ook om het inzamelen van geld.  Lokaal 7 moet namelijk steeds meer zijn eigen boontjes doppen. Één van de ideeën is het vooraf uitbrengen van  een veilingboek. De aanwezigen kunnen dan een bod doen op één van de aangeboden goederen of diensten.

Ook het meebrengen van “je eerste plaatje”  zal weer voor afwisselende muziek zorgen. Uiteraard is deze marathon vrij en zonder verplichtingen te bezoeken. Voordat het zover is zal een tal van medewerkers  de handen nog  flink uit de mouwen steken. Oh ja, stemmen voor de top 100 kan nu al weer. Stuur je beste 3 nummers ooit naar :top100@efkusnie.nl

radiopostervoorkant2013-214x300 radioposterachterkant2013achter-215x300