Aanwijzing 3 en 4!

Prins van Dun Birrekoal laat zich alvast ‘zien’ op Twitter!

De nieuwe Prins en Adjudant  vinden het stilletjes aan toch wel spannend worden. Ze kunnen bijna niet wachten tot het elluf-elluf bal begint.

Carnaval 2012 Dun BirrekoalKoortsachtig en in het diepste geheim werken zij aan hun voorbereidingen, oppassend dat ze zichzelf niet verraden. Overal kunnen spionnen zitten. Vele kandidaten worden in de gaten gehouden, diverse namen gonzen in het rond. Velen denken al stellig te weten  wie de opvolgers worden van Prins Ad II en Adjudant Alex.

Over ruim een maand wordt de nieuwe Prins Carnaval daadwerkelijk onthult tijdens het 11-11 bal in Dun Birrekoal, maar het lijkt erop dat de nieuwe Prins zich nu al laat zien. Op Twitter is de Prins, onder de naam ‘wie is de Prins’, sinds eind september actief. Uit zijn Twitter-gedrag blijkt dat hij op zondag 13 oktober een pak is wezen kopen, samen met zijn Adjudant. En zelfs in Zwolle is hij actief, zo blijkt uit een foto die hij onlangs met de buitenwereld deelde. Zijn accountnaam is @nieuweprinsDBB kun je vinden via www.twitter.com/nieuweprinsDBB. Maar ook op de website van Dun Blaouwun Beer komen zijn Tweets voorbij. Of de nieuwe Prins zijn identiteit echt zal verraden via Twitter, zullen we pas weten tijdens het 11-11 Bal, gehouden op 9 november a.s.

Tja, en welke twee personen zullen er op 9 november voor de dag komen? Hier volgen twee nieuwe aanwijzingen naar onze nieuwe Hoogheid.

3. Vangen zij paling, snoekbaars of liever toch gewone vis.

4.  Als het gras twee kontjes hoog is vieren zij clubloos carnaval.

Nou, hier laten we het voor deze week maar weer bij. Nog steeds geen idee? Volgende week weer twee aanwijzingen, dan zal het toch wel lukken. Tot die tijd kun je ook zijn Twitter-pagina in de gaten houden.

En anders? Geen nood. Iedereen wordt van harte uitgenodigd door Dun Blaouwun Beer, om het 11-11 Bal op 9 november in Den Durpsherd bij te wonen. Het begint zo rond de klok van 20.00 uur. Tot ziens allemaal, op het 11-11 bal. www.dunblaouwunbeer.nl