Aanwijzing nr. 3 en 4

Wa hebben we geknald!

Over een paar weken is het zover. Dan worden de nieuwe Hoogheden voor het komende seizoen bekend gemaakt. Confronterend want….. dan is het ooover en uit. Schluβ, finito, ende!

Wat hebben we een mooi, geweldig, fantastisch carnavalsseizoen gehad. Wij hebben, samen met onze lieve Blaouw vrouwkes verrekenus gas gegeven afgelopen jaar. En…. Wat hebben we er veel voor teruggekregen van onze birre en birrinne van Dun Birrekoal. Wat een warmte, wat een liefde en genegenheid hebben wij mogen ervaren. Van jong tot oud!

Dankbaar zijn wij dat we Prins en Adjudant mochten zijn! Het is een belevenis die we nooit maar dan ook nooit zullen vergeten.

Knalluh mi zun alluh was ons thema, ons motto! En wat hebben we  hier mijn zijn allen gehoor aan gegeven. Samen met onze opperploppers voorop was het een groot knalfeest! Wat voelden we ons overal welkom!

Super leuk, tof, geweldig was het samen met de fantastische Jeugdhoogheden Prinses Senne, Adjudant Jelte, Minister van Jong volk Pim en Opperstalmeester Floor. Onvergetelijk! Wat een feest was het! Wat zaten er veel bananen in onze oren!

Dank aan alle clubkes waar we zo welkom waren! Dank aan de kasteleins die ons veel liever zagen komen als gaan! En last but not least: Dank aan alle vrijwilligers van Dun Blaouwun Beer. Ongelooflijk mooi om te zien hoe zij zich inzetten voor de Balkumse gemeenschap! Knoop dat allemaal maar eens goed in jullie oren!

Wij zullen terug blijven kijken op een hele mooie tijd! We voelden ons als filmsterren. Zoals het gezegde zegt: Er zijn Hoogheden van gaan en er zijn Hoogheden van komen! Wij gaan jullie, als Hoogheid, ontzettend missen.

En um durrum:

Unne allerloatste Joekel van unne kwek vur jullie allemoal!

Bedankt dat jullie onze Hoogheidtijd mee hebben helpen vereeuwigen, Never maar dan ook never forget!

Prins Ronny dun Urste en Adjudant Ton

en blaouw vrouwkes Angeline en Diana

Aanwijzing 3 en 4:

  1. 1 van 2, 1 van 3 en 1 van 3, 1 van 2 is 4 van 10!
  2. Kan iemand ons vertellen hoe wij het haar van de tovenaars in model kunnen brengen?
  3. De wijze ogen zagen de snelle wielen naderen!
  4. Wie zal het zeggen of de winkels samen gaan?