Alle kleuren in Dun Birrekoal

Nog een paar dagen dan is het zo ver. We gaan dit jaar op 11 november 2023 weer een volledig 11-11 bal organiseren. Het laatste officiële 11-11 bal was namelijk voor het laatst in 2019. Door corona hebben vorig jaar in mei de Prinsonthulling gehouden en hebben we het liedjesfestival in november georganiseerd. Maar dit jaar gaan we dan eindelijk weer knallen met het 11-11 bal in Den Durpsherd!

De avond zal starten om 20.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dan kan je nog een gokje wagen door te raden wie de nieuwe Hoogheden van het carnavalsseizoen 2023-2024 zullen worden. Op deze avond gaan ook verschillende deelnemers strijden tijdens het liedjesfestival om dit carnavalsseizoen de nieuwe slager ten gehore te mogen brengen. En na een schitterende en kleurrijke act vol met verrassende artiesten van eigen bodem komen dan eindelijk de nieuwe Hoogheden uit de pot met goud. Hierna zullen we samen gaan proosten op een te gek carnavalsseizoen 2023/2024.

En het feest gaat de dag erop gewoon weer door! Op zondag 12 november is onze jeugd aan de beurt. Deze middag organiseren we de Jeugdprinsenstrijd vanaf 14.00 in Den Durpsherd. Welke Jeugdprins(es) zal dit jaar gaan regeren over de Jeugd van Dun Birrekoal? Het belooft weer een spannende strijd te worden.

We hopen iedereen zaterdag en/of zondag te zien in Den Durpsherd om samen met ons het nieuwe carnavalsseizoen te gaan openen. Tot snel in Dun Birrekoal!