Even voorstellen: Faya Verhoeven en Kensi van Helvert

Elk jaar worden onze nieuwe Jeugdhoogheden middels een loting uitgekozen. Daarna gaan zij tijdens de jeugdprinsenstrijd op 12 november 2023 de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel van Jeugdprins(es) van Dun Birrekoal.

Wij stellen u deze week voor aan Faya Verhoeven en Kensi van Helvert.

Faya Verhoeven (foto rechts)
Hoi allemaal! Ik ben Faya Verhoeven en ben 10 jaar oud. Ik kom uit Berlicum en zit op basisschool De Parel in groep 7. Bij meester Floris. 
Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, korfballen en drummen. Korfballen doe ik al sinds mijn 4e jaar. Ik heb 2 keer in de week training en in het weekend een wedstrijd. Die wil ik dan heel erg graag winnen! Drummen doe ik nu ongeveer 1 jaar. Ik speel bij Rhythm impact en ook nog bij de funbende. Ik maak graag armbandjes in allerlei soorten.  
Ik wil graag Jeugdprinses worden omdat mijn zus (Noa) adjudant was en toen zag wat zij allemaal deed, en ik dacht toen dat wil ik ook! Alleen hoop ik de Jeugdprinses te worden! Hopelijk komen jullie allemaal op 12 november naar Den Durpsherd om mij aan te moedigen! Tot dan! 
Veel liefs Faya! 

Kensi van Helvert (foto links)
Hi allemaal, 
Ik ben Kensi, 10 jaar en woon in Berlicum. 
Mijn grootste hobby is hockeyen en hoop later prof te kunnen worden. 
Na al 2 jaar met mijn broer Jari te hebben meegekeken, is het nu eindelijk mijn beurt om echt te mogen feesten in Dun Birrekoal. 
Graag tot snel allemaal.