Birrekoal’s Got Talent

Win 4 kaartjes voor de Winter Efteling met Birrekoal’s Got Talent

Kun je goed dansen, zingen, playbacken, rappen, goochelen, een muziekinstrument bespelen, breakdancen of heb je een heel ander talent? Ben je tussen de 4 en 14 jaar en vind je het heel leuk om gedurende vijf minuten op het podium voor een groot publiek op te treden. Dan ben jij misschien wel degene met het meeste talent en maak je kans op de geweldige hoofdprijs:  4 kaartjes voor de Winter Efteling! De winnaar van onze talentenjacht “Birrekoal’s Got Talent” op zondag 8 december a.s. komt namelijk in het bezit van deze geweldige prijs.

BGT 2012Wil jij ook meedoen en kans maken op deze mooie prijs en eeuwige roem? En gewoon een hartstikke leuke middag beleven samen met je vriendjes en vriendinnetjes? Geef je dan vóór 15 November op door een email te sturen naar bgt@vossewakers.nl.

Je wordt beoordeeld door een deskundige jury. Buiten de kaartjes voor de Winter Efteling zijn er ook nog andere mooi prijzen te verdienen. De Vossewakers zijn ervan overtuigd dat 8 december een onvergetelijke dag zal worden. Kom maar eens kijken, vanaf 13.33 uur, in Herberg De Prins in Berlicum!

poster BGT 2013