Boerenbruidspaar en Suisse 2015

foto BB Suisse PrinsTijdens de nieuwjaarsreceptie van De Koalstampers zijn de nieuwe Suisse der Koalstampers en het boerenbruidspaar onthuld. Als in een sprookje werd Andrea Bogaards binnen gedragen in een kistje omringt door kabouters en wakker gekust door de Prins van d’n Birrekoal.

Andrea’s carnavalscarrière is ooit begonnen als lid van de Jeugdraad van bij Dun Blaouwun Beer. Later is ze ook nog Springding geweest. Daarna is ze actieve Koalstamper geworden, speelt ze saxofoon in het Koalstampermeziekse en is wagenbouwer en bestuurslid geweest. Andrea is zeer vereerd en superblij dat ze dit jaar Suisse en ook nog eens getuige van het Koalstamperboerenbruidspaar mag zijn.

Suisse en prins-kleinHet Koalstamperdinsdagmerrege Boerenbruidspaar is dit jaar Jan van Santvoort en Nancy Horsten. Het jonge stel zal op dinsdag met de carnaval op het bordes van ’t Oauw Gemintehuis aan het Raadhuisplein om 12.15 uur door Burgemeester Jan Pommer in de Koalstampers onechte echt verbonden worden. Het paar heeft elkaar 4 jaar geleden in De Gouden leeuw, stamkroeg van De Koalstampers, leren kennen. Inmiddels zijn ze de trotse ouders van Laura, die eind maart een jaar wordt.

Nancy is al heel lang een actief lid van de Koalstampers, speelt saxofoon in het Meziekske en is nu zelfs secretaris van de club. Toen Jan Nancy leerde kennen, is hij meteen lid geworden en is actief in verschillende commissies van De Koalstampers.

De familie Horsten is er erg trots want het is de eerste keer dat een derde generatie uit dezelfde familie de eer heeft om Boerenbruidspaar te mogen zijn. Getuigen van het paar zijn Koalstampersuisse Andrea Bogaards en Rolf Smulders.