Carnaval met de Koalstampers

Koalstamperscarnavalsprogramma 2014

Suisse 2014 kleinerDun Birrekoal- CV De Koalstampers heeft er weer zin in. Er zijn volop geweldig leuke activiteiten in stamkroeg De Gouden Leeuw in Berlicum tijdens de carnaval. De Koalstampers bestaan dit jaar 50 jaar en dat zie je in het thema van de wagen. Op zaterdagavond wordt dit ook gevierd met het thema “Gouwe Tijden”. Maar eerst zijn de kinderen aan de beurt met De Koalstamperkindermiddag. Hieronder zie je het volledige Koalstamperscarnavalsprogramma van dit jaar.

Zaterdagmiddag
Op carnavalzaterdagmiddag begint om 14.00 uur De Koalstamperkindermiddag met o.a. poppenkast, schmink, ballonnen vouwen en kleurplaten kleuren. Dirk en Bas van Quatro zullen de kindervoetjes van de vloer weten te krijgen. De deelname kost € 2,- en daarvoor krijgen de kinderen, behalve meedoen aan alle spelletjes en activiteiten, ranja, chips en ook nog een snoepzak.

Zaterdagavond
20.41 uur Opening carnaval: voorzitter Harm Doornbos zal om 20.41 uur carnaval officieel van start verklaren in Herberg De Gouden Leeuw en dit allemaal in het thema “Gouwe Tijden”

Zondag
Op zondagmiddag zullen De Koalstampers natuurlijk meedoen aan dun Birrekoalse optocht met een schitterende wagen met loopgroep. De Koalstampers wagen heeft dit jaar als thema: “50 jaar Koalstampers”.

Maandagmiddag
Het mondiggemiddegmatinee; “We zetten ut perd wir in de gang”. Een aouwverwetse carnavalsmiddag met alleen onvervalste carnavalsmuziek van Nederlandse bodem.

DSC04704Dinsdag
Dinsdag wordt een heel speciale dag voor Kees en Betty Versteeg. Het paar zal zich door de ambtenaar van de burgerlijke stand van De Koalstampers, burgemeester Jan Pommer, in de Koalstampers onecht echt laten verbinden tijdens de Koalstampersdinsdeggemerrigeboerenbruiloft om 12.00 uur op ’t Aouw Gemintehuis. Om 14.00 uur is iedereen uitgenodigd om Kees en Betty te komen feliciteren in de zaal van Herberg De Gouden Leeuw. De middag zal worden opgeluisterd met verschillende meziekskes, onder andere Helskaboal uit Hedel.

Natuurlijk is het met carnaval iedere avond feest in Herberg De Gouden Leeuw, Dirk en Bas van disco Quatro draaien in de zaal. Voor meer informatie kun je altijd kijken op www.koalstampers.nl

Op zaterdag 11 oktober vieren we het 50 jarige bestaan van De Koalstampers met Het Grootste Feest van 2014 in Herberg De Gouden Leeuw.