CARNAVALS DINSDAG

11.00 uur

Prins Peer II en Jeugdprins Milan I bezoeken Mariaoord

Prins Peer II, Adjudant Nol, Jeugdprins Milan, Adjudant Thijmen, Minister van Jong Volk Trijntje, Opperstalmeester Jara, de Hofkapel, de Raad van XI, de Springdinger, de slagerzanger, ut Blaouw gevolg, de jeugdhofkapel, de Jeugdsprindinger en de Jeugdraad (wat een delegatie!!) brengen met zijn allen een bezoek aan Mariaoord.

 

12.00 uur

De Koalstamperboerenbruiloft

Ga naar “de Plaets” wanneer Gerda van Helvoirt en Wim van de Akker als Boerenbruiloftspaar om 12.00 uur in de onecht worden verbonden door Burgemeester Pommer. De bruidsstoet met paard en wagen trekt daarna door de Hoogstraat naar de borrel bij de Witte Zwaan. Vanaf 14.00 uur kun je hen feliciteren tijdens een grootse receptie in Herberg de Gouden Leeuw.

 

14.00 uur

Idols bij de Doofpotters!

Kun je goed zingen en/of dansen, doe dan mee met IDOLS in Eeterij en Feesterij De Driezeeg. De middag voor jonge Birrekoalse talenten start om 14.00 uur en iedereen is welkom. Aanmelden kan bij:

lilianwijgert@hotmail.com
lijmer@home.nl

 
14.11 uur

55+ bal in Den Durpsherd

Op carnavalsdinsdag is er ’s middags een 55 + Bal in Den Durpsherd in Dun Birrekoal. Vanaf 14.11 uur kunnen de beentjes van de vloer. Denk aan een hoog ”muziek terwijl u werkt gehalte” dus Nederlandstalig maar ook songs van The Outsiders Johnny Lion en the Jumping Jewels, De Rolling Stones en The Beatles. Ook George Baker, Cliff Richard en Ferre Gringnard (Drunken Sailor) zijn deze middag zeker van de partij.

Natuurlijk is er plaats voor stijldansen en Line dance maar ook volop voor de twist (Chubby Checker) en muziek zoals we het vroeger graag hoorde.
En wat dacht u van de oude carnavalsmuziek waar een heuse polonaise op gelopen kan worden. De Bostella, vogeltje wat zing je vroeg, den Uil is in den olie, en ook het paard in de gang zal niet ontbreken. Als het aan de organisatie ligt zal op carnavalsmiddag een bruisende goud van oud middag worden gepresenteerd. Wat zou het leuk zijn dat iedereen verkleed kwam, dit is niet verplicht.

Kortom een middag die bol staat van muziek waar u warm voor loopt en u dat gevoel geeft van de palingsound en Cats gevoel.
U bent van harte welkom op deze middag.

Tot 28 februari allemaal!
19.30 uur

Blaouw Birre Beat Balls

Elk jaar met carnaval zetten de kinderen van groep 6 t/m groep 8 van de Basisscholen van Dun Birrekoal de Moerkoal in Middelrode weer op zijn kop. Meer info vind je hier.

 

20.30 uur

Gezamenlijk de Carnaval afsluiten in De Driezeeg!

01.11 uur

Afvoeren van Dun Blaouwun Beer bij Den Durpsherd

Het licht van Dun Blaouwun Beer gaat uit en de kroegen sluiten: Carnaval 2017 is ten einde!