CARNAVALS MAANDAG

10.00 uur

Dun Blaouwun Beer brengt fruitmand rond

Op carnavalmaandag 27 febr. brengt Dun Blaouwun Beer een fruitmandje bij die personen in Berlicum die ziek zijn en niet in de gelegenheid zijn om carnaval te vieren en/of die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Aanmelden hiervoor kan bij Anja van de Broek, 073 5033666 of xxanjavdbroek@hotmail.com tot 22 febr. 2017.

11.33 uur

Pruikenbal bij de Funkapel

CarnavalsMAANDAG is er weer het FUNKAPEL-PRUIKENBAL in FRAPPANT! Met snert, bier en vooral veel lekkere live muziek! Het Funkapel-Pruikenbal maakt onderdeel uit van BALKUM BLAOST! Aanvang 11.33u, toegang gratis.

 

12.11 uur

DUN BIRREKOAL BLAOST

Na het succes van de afgelopen twee jaar, zal ook dit jaar op carnavalsmaandag Dun Birrekoal Blaost worden georganiseerd. Tijdens deze kroegentocht zullen verschillende blaaskapellen van binnen en buiten Balkum onze kroegen bezoeken en hun muzikale kwaliteiten ten gehore brengen.Net als voorgaande jaren zullen er bussen rijden om de blaaskapellen te vervoeren tussen de verschillende kroegen. Deze bussen zijn ook gratis te gebruiken voor alle carnavalsvierders, dus ook als je geen lid bent van een kapel of vereniging! Het belooft weer een gezellige carnavalsmiddag te worden. Wij gaan ‘mi de meziek vurop!’ en hopen jullie allemaal te ontmoeten in de deelnemende cafés!

 

14.11 uur

Confetti disco in Den Durpsherd

De Confettidisco in Den Durpsherd start om 14.11 uur. Er kan gedanst, gesprongen en gezongen worden met je ouders, je vriendjes en je vriendinnetjes. Gezellig wanneer je er bij bent!

 

14.11 uur

Prins Peer II en zijn gevolg bezoeken Woonzorgcentrum Berlerode

Prins Peer II en Prins Milan I brengen met hun blaouw gevolg een bezoek aan de bewoners van Berlerode. Prins Peer II zal met de muziek voorop gaan en Prins
Milan I zal de boel op zijn kop zetten!!

 

19.30 uur

Blaouw Birre Beat Balls

Elk jaar met carnaval zetten de kinderen van groep 6 t/m groep 8 van de Basisscholen van Dun Birrekoal de Moerkoal in Middelrode weer op zijn kop. Meer info vind je hier.

FEEST IN ALLE KROEGEN VAN DUN BIRREKOAL!

(Alweer? Ja, alweer!)