CARNAVALS ZATERDAG

08.33 uur

Meeaanderontbijt in Den Dungen

De jeugd van Dun Blaouwun Beer neemt deel aan een ontbijt, gezamenlijk met de jeugd van Krabberdonk (Den Dungen), Bokkendonk (Sint-Michielsgestel) en Mullukzuipertjesland (Gemonde)

10.11 uur

Ballonnenbal in Den Durpshed

Huppekee, iedereen vroeg uit de veren om samen met alle kleine Birre en Birrinnekes vanaf 10.11 uur te gaan dansen en springen in Den Durpsherd. Het Ballonnenbal mag je je kinderen niet onthouden.

 

13.11 uur

Kinderoptocht in Middelrode

Zaterdagmiddag gaat Prins Milan voorop in de Kinderoptocht. Elk jaar weer doen er ontzettend veel kinderen mee. Ze gaan dan helemaal uit hun dak en maken de mooiste wagens en bedenken super leuke thema’s. De start is bij Eeterij en Feesterij de Driezeeg. Meer info.

 

14.00 uur

Dun Blaouwun Beer bezoekt Adora

Prins Peer II brengt een bezoek aan club Adora in de hooghei. De polonaise zal zeker niet worden overgeslagen.

 

15.00 uur

Kindermiddag in de Gouden Leeuw

Wanneer jouw ouders gezellig met elkaar een drankje willen drinken in het Café, kun jij van 15.00 uur tot 19.00 uur heerlijk spelen, dansen en hossen in de zaal van de Gouden Leeuw!

 

15.11 uur

Oud-Prinsenbal van het Kabinet der Oud-Prinsen en Adjudanten

Om 15.11 uur worden Prins Hans IV en zijn broederlijke Adjudant André ingelijfd in het Kabinet der Oud-Prinsen. Waar kan dit anders zijn dan in Eetcafé de Prins. Meer info.

 

15.11 uur

“PRAOT MI D’AOUW RAOD AON DUN BLOK BE DE GOUWE”

Nieuw op carnavalszaterdag is VKK’s ‘Praot mi d’Aouw Raod aon de Blok bè de Gouwe’. Met deze activiteit hoopt de VKK oud Raad van XI-leden samen te brengen en met elkaar herinneringen op te halen aan ‘die goeie ouwe tijd’!

Geen lid geweest van de Raad van XI, maar wel benieuwd naar de verhalen? Iedereen is van harte welkom, zaterdag 25 februari vanaf 15.11 uur in Herberg de Gouden Leeuw!

 

19.30 uur

Blaouw Birre Beat Balls

Elk jaar met carnaval zetten de kinderen van groep 6 t/m groep 8 van de Basisscholen van Dun Birrekoal de Moerkoal in Middelrode weer op zijn kop. Meer info vind je hier.

 

 

FEEST IN ALLE KROEGEN VAN DUN BIRREKOAL!!