CARNAVALS ZONDAG

10.11 uur

Carnavalsviering in Middelrode

Op 26 februari om 10.11 zal de jaarlijkse carnavalsviering in Dun Birrekoal plaatsvinden.

De hofkapel en de jeugdhofkapel zullen samen met het gelegenheidskoor De Toonzetters de muzikale ondersteuning verzorgen.  Dit jaar is het thema: “goed gemutst, door muziek gedragen “.

We gaan dan ook een prachtig lied daarvoor instuderen: “the rythm of life”, begeleid door Huub Sperber op de piano en gedirigeerd door Petra van Rijsingen. De repetities hiervoor zijn op dinsdag 21 februari en donderdag 23 februari van 18.30 uur tot 19.45 uur. Daarna is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee. Indien u graag mee wil zingen in dit koor willen we vragen of u zich wilt aanmelden op het secretariaat. Enige zangervaring is gewenst omdat we in een korte tijd nieuw materiaal in moeten studeren. Graag wel beide repetities aanwezig zijn en uiteraard op de 26e. U kunt bellen naar 073-5031215 of  naar 06-21271389, of mailen naar info@parochieberlicummiddelrode.nl. De hoogheden zullen tijdens een van de  repetities  even langs komen.  Wees welkom!!

 

13.41

Start van ‘De Grote Optocht’ door de straten van Dun Birrekoal

Zondag 26 Februari wanneer alle wagens door de paspoort zijn gegaan, zal er om 13:41 gestart worden met de optocht. Het belooft weer een mooie bonte stoet te worden die door onze straten trekt waarbij wij jullie hulp hard nodig hebben in de publieksjury. De route is in deze carnavalskrant gepubliceerd, dus zorg allen dat u erbij bent.

17.00u

De prijsuitreiking van de Optocht in Den Durpsherd

 

 

19.30 uur

Blaouw Birre Beat Balls

Elk jaar met carnaval zetten de kinderen van groep 6 t/m groep 8 van de Basisscholen van Dun Birrekoal de Moerkoal in Middelrode weer op zijn kop. Meer info vind je hier.

 

FEEST IN ALLE KROEGEN VAN DUN BIRREKOAL!