Carnavalsdinsdag in Dun Durpsherd

Op carnavalsdinsdag 13 februari organiseert Dun Blaouwun Beer een muzikale dansmiddag in Den Durpsherd.Vanaf 14.00 uur kunnen de beentjes van de vloer op de muziek van vroeger en een bezoek van Prins Jan IV is niet ondenkbaar.

Muzikaal is er voor ieder wat wils: van de Foxtrot tot de tango en van de engelse wals tot rock & roll. Deze middag wordt muzikaal gesteund door de Liederentafel “Iets Gewoons”. Een 18 personen tellende, enthousiaste groep die garant staan voor gezelligheid en sfeer. De leden van de liederentafel zijn druk aan het oefenen met bekende carnavalsliedjes. Dit wordt een reis terug naar die goeie, oude tijd en het wordt BERE GEZELLIG.

Naast de liederentafel zal een DJ DUO zorgen voor meerdere muzikale stromingen waarop gedanst kan en mag worden. En wat dacht u van de oude carnavalsmuziek waar een heuse polonaise op gelopen kan worden. De Bostella, vogeltje wat zing je vroeg, den Uil is in den olie, en ook het paard in de gang zal niet ontbreken. De binnenkomst is zeer laagdrempelig en geschikt voor mensen van ongeveer 55 tot 100 jaar of hoger.

Kortom een middag die bol staat van muziek waar u warm voor loopt. Wij vinden het BERE gezellig als U met ons mee komt zingen en dansen. De aanvang 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

U bent van harte welkom op deze middag. De entree is gratis. Heel graag tot 13 februari 2018!