Carnavalsdinsdag

9.11u – Carnavalsontbijt

VKK, Ut Rooi Duukske, Wanne Klets en de Koalstampers organiseren het Dinsdagmérge ontbijt in de Witte Zwaan, iedereen is welkom! We hebben een uitgebreid ontbijt met warme boordjes, muziek en een vitaminepil. Graag een email naar info@dewittezwaan.nl als u hier aan deel wilt nemen. De kosten zijn € 10,- p.p. en zijn inclusief koffie, melk en jus d’orange.

ma tm di avond 32911.11u – Dun Blaouwun Beer bezoekt Vivent Mariaoord

Bewoners van Mariaoord worden bezocht door de gehele hofhouding van Dun Blaouwun Beer.

11.33u – Het Pruikenbal van de Funkapel

Al weer voor de vijfde keer wordt het Pruikenbal ge-
organiseerd. Dit jaar weer in Café Frappant. Diverse kapellen van binnen en buiten Dun Birrekoal zullen hun klanken laten horen en uiteraard zal ook de Funkapel een optreden verzorgen.

5487512.00u – de Boerenbruiloft van de Koalstampers

Voor de 29e keer vindt de Boerenbruiloft plaats. Burgemeester Pommer verbindt dhr. en mevr. Heerkens in de onecht. Vanaf de Plaets gaat de bruidsstoet, na een borrel bij de Witte Zwaan, naar Herberg de Gouden Leeuw waar de receptie begint vanaf 14.11 uur.

Poster 201614.11 u – Idols in De Driezeeg

Dun Birrekoal kent vele jonge talenten, de Doofpotters geven al die jonge talenten in de Driezeeg de gelegenheid om op te treden. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mailen naar: lijmer@home.nl of lilianwijgert@hotmail.com

14.11u – Dinsdagmiddag Spektakel in Den Durpsherd

In 2016 zal het Dinsdagmiddag Spektakel wederom plaatsvinden. Een gezellig feest, georganiseerd door Dun Blaouwun Beer. Op carnavalsdinsdagmiddag vindt deze gezellige activiteit plaats in Den Durpsherd. Het thema wat de rode draad gaat zijn is ‘The Battle’, waar op carnavaleske wijze de strijd wordt aangegaan. Dit met muziek, vermaak en entertainment.Poster

19.33u – Blaouw Birre Beat Ball in de Moerkoal

In Dorpshuis De Moerkoal is speciaal voor de jeugd uit groep 6, 7 en 8 de mogelijkheid om een carnavalsfeest te vieren. Lekker samen swingen, zingen en dansen. Meer info over het BBBB.

Prins Hans IV en zijn gevolg bezoek alle kroegen van Dun Birrekoal ter afsluiting van een fantastische carnaval.

1.11u – Het afvoeren van Dun Blaouwun Beer

Na een afscheidsronde door Dun Birrekoal zal Prins Hans IV de stekker uit Carnaval 2016 trekken. Het licht van Dun Beer bij Den Durpsherd zal uitgedaan worden.ma tm di avond 573 (Large)