Carnavalsviering 2016

carnavalsmis319Het motto van carnaval 2016 is ‘Ge-otter in dun Birrekoal’. Hopelijk wordt deze derde carnavalsviering weer een van de vele hoogtepunten van de carnavalsdagen. Ook dit jaar zullen we de viering openen met een muzikale stoet die de overvolle kerk binnen zal trekken. We zetten de goede traditie voort, om vooraf aan de carnavalsoptocht te beginnen met een
samenkomen in de kerk. Niet alleen om nog eens extra te ervaren dat we een prachtige gemeenschap zijn hier in Dun Birrekoal, waar iedereen erbij mag horen en waar we elkaar ook allemaal hard nodig hebben. Maar ook om onze dankbaarheid daarvoor te uiten; naar God toe en naar elkaar. Het gemeenschapsgevoel willen we in de kerk al vierend erváren, maar ook zichtbaar maken op een speciale manier. Hoe? Dat verklappen we nog niet!

Wij hebben er in elk geval zin in. Ook zin om op zondagmorgen 7 februari 2016 mee te komen vieren? Maak dan dat je er op tijd bij bent! We beginnen om 10.11 uur. We hopen dat we velen die zondagochtend mogen ontmoeten!

carnavalsmis065