De eerste aanwijzingen…

maffia-banner2Nog maar 4 weken te gaan en  het 11-11 bal barst weer los. Op zaterdag 12 november zal het nieuwe carnavalsseizoen officieel  van start gaan. Prins Hans IV & Adjudant André zullen hun laatste officiële handelingen verrichten en gaan vanaf dat moment weer door het leven als de gebroeders Hans en André.

Het thema van deze avond zal zijn: Maffia. Voorafgaand aan de spectaculaire act waarin onze nieuwe Hoogheden onthuld zullen worden, vindt het liedjesfestival plaats. Hierin worden meer dan 10 verschillende liedjes gezongen en gespeeld in de strijd om tot slager 2016/1017 bekroond te worden. Het belooft weer een muzikaal spektakel te worden!

Na het slager-festival volgt de act, die helemaal in het teken staat van het thema Maffia.  Met medewerking van een diversiteit aan artiesten wordt toegewerkt naar het hoogtepunt van de avond en zullen de nieuwe Hoogheden tevoorschijn komen.

Na deze onthulling zal dit jaar opnieuw de prinsenreceptie plaatsvinden in de foyer van
Den Durpsherd. Dj Marcel V zal tijdens deze receptie vanaf 23:30 uur zorgen voor de juiste muziek en een goede sfeer.

De komende weken zullen er een aantal aanwijzingen voorbij komen. Door slim en cryptisch te denken kun je misschien al weten wie er Prins of Adjudant wordt voor het 11-11 bal…..

Aanwijzing deel 1:

  1. Binnenste buiten.

  2. De import overheerst de stem.

Deze aanwijzingen kun je ook terug lezen via Social Media en op www.dunblaouwunbeer.nl

aanwijzingen-deel-1