De Koalstampers- dobbelloop 2014!

Berlicum – Op zaterdag 22 februari gaat de Koalstampersdobbelloop weer van start in Herberg De Gouden Leeuw. De traditionele opwermer voor de carnaval, is een kruising tussen levend ganzenbord en een kroegentocht. Omdat de Koalstampers dit jaar 50 jaar bestaan is het thema dit jaar “Sarah en Abraham”. De echte carnavalsvierder mag de Dobbelloop niet missen maar ook als je met carnaval gaat skiën kun je toch nog even een leuke carnavalsavond meepikken een week voor het echte feest losbarst.

dobbelloop posterEr zijn dit jaar zes locaties in de Hoogstraat, allemaal makkelijk te belopen rond Herberg De Gouden Leeuw. Café De Witte Zwaan, Eureka Billard bij de familie Mathijssen en café FF Ted doen weer mee. Nieuwe locaties dit jaar zijn Pizzeria Buuf & Buuf en Bakker Strik. Alle locaties hebben een nummer en vormen zo locatie één tot en met zes. De deelnemers starten in De Gouden Leeuw met een team van minimaal twee en maximaal zes mensen. Ze gooien de dobbelsteen en bepalen zo naar welke locatie ze naartoe gaan. Daar krijgen ze een ludieke opdracht waarvoor punten worden gegeven. Daarna wordt er opnieuw de dobbelsteen gegooid om te bepalen wat het volgende café wordt.

Sarah en Abraham
Plezier en gezelligheid staan voorop bij de Koalstamperdobbelloop. Toch zijn er wat prijzen te verdienen. Er is een prijs voor het best verklede team. Om de carnavalssfeer goed te pakken te krijgen, komt iedereen natuurlijk verkleed. Het thema dit jaar is Sarah en Abraham. Laat je fantasie er maar eens op los. Ook is er een prijs voor het team met de beste/mooiste/origineelste verlichting. En natuurlijk is er een prijs voor het team dat de meeste punten heeft verdiend met de spellen.

Verlichting is verplicht
Iedereen kan gratis meedoen om lekker in de stemming te komen voor carnaval. Omdat de deelnemers over straat lopen van de ene naar de andere kroeg is het voor de veiligheid verplicht om verlichting te dragen. De Dobbelloop is op zaterdag 22 februari, vanaf 20.00 uur kun je inschrijven in De Gouden Leeuw. Kijk op www.koalstampers.nl voor meer informatie.