De Koalstampers- dobbelloop 2016!

FOTO dobbelloop 2016-smallBerlicum- Al vroeg in het nieuwe jaar, op zaterdag 16 januari gaat de Koalstampersdobbelloop van start vanuit ‘De Gouden Leeuw’. Iedereen kan gratis meedoen om lekker in de stemming te komen voor carnaval. Het thema dit jaar is: ‘Un blaouw wit pallet mi alle kleuren’, ook het thema in Dun Birrekoal dit carnavalsjaar. De echte carnavalsvierder mag de Dobbelloop niet missen maar ook als je met carnaval gaat skiën kun je toch nog even een leuke carnavalsavond mee pikken.

De traditionele opwermer voor de carnaval, georganiseerd door CV De Koalstampers, is een kruising tussen levend ganzenbord en een kroegentocht. De dobbelsteen bepaalt naar welk café je gaat, daar krijg je een ludieke opdracht waar je punten mee kunt verdienen. Daarna gooi je weer met de dobbelsteen om je volgende locatie te bepalen. Het team (2 tot 6 personen) met de meeste punten wint de Dobbelloop. Met medewerking van café De Witte Zwaan en Pizzeria Buuf & Buuf, Herberg De Prins, Eureka Biljart en natuurlijk Herberg De Gouden Leeuw.

Omdat de deelnemers over straat lopen van de ene naar de andere kroeg is het voor de veiligheid verplicht om verlichting en/of reflecterende kleding te dragen. De dobbelloop is op zaterdag 16 januari, vanaf 20.30 uur kun je inschrijven in De Gouden Leeuw. Kijk op www. Koalstampers.nl voor meer informatie.