Dena!

De vier gezellige kandidaatjes stellen we de aankomende tijd aan U voor. Of eigenlijk stellen zij zichzelf voor aan de hand van wat vragen die wij ze stelden.. Soms kort en bondig.. wel erg duidelijk.. Vergis U niet.. het zijn hele vrolijke en gezellige tantes. Kom dat zelf bekijken op 12 november in Den Durpsherd en geniet van een gezellige en spannende middag!Zeg Dena, wie ben jij nou eigenlijk?
Ik ben Dena, Dena van Hedel. Je wet wel, die gezellige campinggast van vorig jaar bij het jeugdzeveren. Ik ben ook het zusje van Jara, die deed vorig jaar mee met de Jeugdprinsenstrijd!

Ook onze vlogger is bij Dena op bezoek geweest. Bekijk hieronder het filmpje!

Wat doe je zoal, waar ben je allemaal te vinden?
Bij Switch180, daar doe ik aan kickboksen, dansen en fitness samen met mama. Mijn hobby’s zijn bakken en koken.

Wat maakt jou zo’n goeie Prinses?
Oooh.. ik ben erg spontaan en kan heel goed kletsen.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken en waarom?
Voor die lekkere ijscocktail van Het Vosje. Alleen als er nootjes, witte chocolade, caramelsaus, aardbei en banaan in zit. Superlekker!!

Wil je nog wat zeggen tegen de mensen?
Wie ik ook word van de jeugdhoogheden dat maakt niet uit, het wordt sowieso een gezellige carnaval!

Wat een stoere dame die Dena! Recht in de voetsporen van zusje Jara die haar ervaringen mooi kan uitwisselen. Met al dat sporten zal ze ook super fit op het podium staan. Hoe gezellig zal zij zijn met haar secondanten? Al is het maar de helft van hoe ze met de drie andere kandidaatjes is, zelfs dan is het supergezellig. Ook geleerd op de Theresia! Veel succes Dena!

Dat waren alle vier de kandidaatjes.. sjonge jonge wat een gezellig stel. De jeugdcommissie zal de handen vol hebben aan deze gigantische berg energie. Het is te hopen dat hun nieuwbakken gevolg ze bij kan houden. Dit gevolg krijgt ook vorm op 12 november. Een spannende loting moet het geheel compleet maken. Met Springdinger, een heuse Raad van XI en begeleid door de Jeugdhofkapel zal de middag met een receptie voor de nieuwe jeugdhoogheden afgesloten worden. Klaar voor een nieuw seizoen van feesten en gezelligheid.