DINSDAG: Ut Dinsdagmiddag Spektakel

Dun Blaouwun Beer organiseert op carnavals dinsdagmiddag een spiksplinter nieuw evenement. Met “Ut dinsdagmiddag Spektakel” wil Dun Blaouwun Beer het Birrekoals publiek weer een spetterende middag voorschotelen.

Op het podium zijn er dan ook verrassende dingen te zien zoals een carnavaleske modeshow en een paaldans act. Daarnaast keert de Miss Carnaval verkiezing weer terug in Dun Birrekoal. Op het podium strijden 3 dames om deze eervolle titel.

“Onze bedoeling is dat we met een doorlopende voorstelling voor veel vertier gaan zorgen die de toeschouwer nog lang zal heugen”, aldus Bert van Druenen. Uiteraard is er gedacht aan iedereen. “Het wordt een luchtige show voor jong en oud. Een echte aanrader voor de dinsdagmiddag en iedereen is echt welkom”, vult Ton Mathijssen aan.

De show op carnavalsdinsdag begint om 14.11 uur en duurt tot 16.11 uur en vindt plaats in Den Durpsherd in Berlicum. Zitplaatsen zijn beschikbaar en gewoon tussentijds binnen komen lopen mag natuurlijk ook. Info: www.dunblaouwunbeer.nl

Poster 2015-klein