Dun Birrekoal “Goed gemutst” 2016-2017.

Vorig jaar hebben we het thema van Dun Birrekoal gelanceerd. “Dun Birrekoal, een blaouw- wit pallet mi alle kleure” werd op allerlei fronten en door heel veel verschillende mensen gebruikt bij onder andere het ontwikkelen van activiteiten, versieringen, verkleden, optocht etc. Voor ons reden om het thema van Dun Birrekoal door te zetten. Dit jaar tijdens de braderie op Balkum kermis hebben ruim 450 mensen hun keus laten vallen op het thema: Dun Birrekoal, goed gemutst.

goed-gemutstDit wordt dus het thema van seizoen 2016 – 2017. Op 12 november tijdens het 11-11 bal, wanneer ook het nieuwe carnavalsseizoen van start gaat, wordt het thema gelanceerd. Het logo is dit jaar bedacht en ontworpen door Petra van der Aa en Marc Vissers zorgde voor het uiteindelijke ontwerp.

Dit ontwerp laten we weer op badges drukken. Iedereen die deze badge op zijn kiel of jas naait, kan zo het thema uitdragen. Deze badges gaan in de verkoop tijdens het 11-11 bal en zullen verder gedurende het gehele seizoen tijdens verschillende activiteiten verkrijgbaar blijven. Vraag er naar bij één van de bestuursleden. De prijs is € 5,00 per badge. De opbrengst hier van zal net als vorig jaar gebruikt worden voor al die goede dingen die Dun Blaouwun Beer doet voor de gemeenschap.

“Goed gemutst”, een leuk thema, bedacht en ingezonden door Hetty van Erp, kan op vele manieren geïnterpreteerd worden en zal vast en zeker door jong en oud worden gebruikt. We gaan hier nog heel veel van zien!