Dun Birrekoal goes Tirol!

Over twee weken is het eindelijk zover. De start van een nieuw carnavalsseizoen. De commissie haalt alles uit de kast om ook dit 11-11 bal tot een succes te maken met dit jaar als thema Tirol. Al weken werken de decorbouwers aan een schitterend décor. Ieder jaar lukt het de 11-11 balcommissie en de vele vrijwilligers weer om voor een verrassend en verbluffend decor te zorgen.

Dit décor dient als achtergrond voor het liedjesfestival en voor de onthulling van de nieuwe prins. 11-11 bal is al jaren het toneel voor Birrekoalse artiesten, slagerzangers en kapellen  van Birrekoalse carnavalsverenigingen. En zo ook dit jaar. Want op 8 november strijden enkele kapellen voor de eer om de Birrekoalse slager te leveren, want welk kapel wil dat nou niet. De winnaar van deze slager mag mee met de prins en zijn gevolg om de winnende slager ten gehore te brengen.   Mochten deze carnavalsklanken niet genoeg zijn om alle voetjes van de vloer te krijgen, dan zal dat discotheek Quatro zeker lukken. Heb je zin in een leuke avond kom dan op 8 november naar Den Durpsherd en geniet mee van deze prachtige avond, de toegang is gratis.

Met een dik compliment voor de 11-11 commissie die alweer weken hard aan het werk zijn voor weer een geslaagde start van het seizoen!!

11-11cie