Dun Birrekoal gonst van de geruchten..

Op dit moment wordt er achter de schermen weer druk gewerkt om alles op het 11-11 bal weer vlekkeloos te laten verlopen. De clubkes repeteren volop om op deze avond hun muzikale talenten te tonen en  de eer van Birrekoalse slager te winnen. Deze avond begint om 19:30 en zal vol zitten met spanning, gezelligheid en  topamusement. Kom eens kijken, en beleef dit mee. Proef de sfeer en geniet van alles wat er komt kijken bij de onthulling van onze nieuwe Prins en Adjudant.

.

Ja, ondertussen stijgt de spanning, menig naam doet de ronde. Veel Blaouw Birre en Birrinne weten het zeker. Dit jaar wordt …….Prins en dan wordt ………..de Adjudant.

.

De aanwijzingen worden helemaal ontleed en besproken. De naam van de nieuwe Prins en Adjudant is nu eenmaal een van de best bewaarde geheimen binnen dun Birrekoal, en dat houden we zo. Pas op het 11-11 bal zullen om 23.11uur de namen van de nieuwe Hoogheden bekend gemaakt worden. Voor degenen die het de afgelopen weken gemist hebben, hier alle aanwijzingen nog een keer op een rijtje:

.

1. Beter een adjudant met flair dan een prins die boven u woont.

2. Ben je droog achter je oren dan mag je kiezen: rustig binnen of buiten wachten.

3. Je ontdekt hem niet als je over Rosmalen fietst

4. Jullie zien onze hoogheden langzaam oud worden, maar niet grijs.

5. Als je hem ziet lopen is het duidelijk waar zijn geldbuidel zit !!

6. Bijna al het gras maait hij voor het hout weg !!

7. Twee geloofsovertuigingen in het zelfde “gods”huis.

8. Jullie huis en haard zijn ons heel veel waard.

.

Zo, dit maakt het er toch een stuk eenvoudiger op. Weet je het zeker, dan kom je op 11 november Prinsraden en maak je kans op mooie prijzen. Weet je het niet zeker ? Dan ben je ook van harte welkom. Genieten van een spectaculaire avond, dat is wat je kunt verwachten.

.

De toegang is gratis voor iedereen, dus graag tot ziens op het 11-11 bal op vrijdag 11-11-2011 in Den Durpsherd!