Dun Birrekoal onderwater!

Underwater-Wallpaper-9

Op zaterdag 9 november barst het feest los in Dun Birrekoal. Op deze dag om 23:11uur wordt de nieuwe hoogheid bekend gemaakt. Dit heugelijke feit is de officiële aftrap voor het nieuwe seizoen. Naast nieuwe hoogheden komt er ook een nieuwe slager. De slager wordt gekozen doormiddel van een liedjesfestival. De deelnemers presenteren hun eigen, unieke en carnavaleske liedjes. Deze liedjes en optredens worden beoordeeld door juryleden en die maken een uiteindelijke winnaar bekend. Deze winnaar mag het gehele seizoen met de nieuwe hoogheid op stap om het nummer ten gehore te brengen. Het afgelopen jaar wonnen de Koalstampers deze eer met hun nummer “Tis wir carnaval”, hiermee hebben zij Dun Birrekoal op zijn kop gezet!

Het thema van het komende 11-11 bal is “onderwater”. De onderwaterwereld is een mooie en unieke wereld met veel verborgen wonderen en schatten. Zo ligt de Titanic op de bodem van de oceaan, zwemt Memo ergens rond Australië en misschien is onze nieuwe prins ook een verborgen schat? Om meer over de identiteit van onze Birrekoalse schat te weten te komen volgen hier weer twee nieuwe aanwijzingen:

5. Met een goed verband bloedt de wond veel minder.

6. Vaak onderweg maar neemt met minder wel genoegen.

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de avond of de nieuwe Hoogheid?

Meld je dan aan op Twitter, houd de website in de gaten en stem op de poll of discuseer mee met andere blaouwe speurders.