Efkus dun Birrekoal

Een nieuwe website en de hoogheden op bezoek!

Carnaval 2012 Dun BirrekoalHet zat er al even aan te komen maar nu is het een feit. Carnavalsbeweging “We zen dur efkusnie” heeft een gloednieuwe website. Informatief in tekst en geluid. Zo zijn o.a. alle radio-uitzendingen van “Efkus dun Birrekoal” met een simpele klik op de knop terug te beluisteren. Natuurlijk worden ook alle nieuwtjes uit dun Birrekoal op deze site geplaatst.

Nieuwsgierig? Kijk op: www.efkusnie.nl

In de carnaval radio uitzending van zondag 10 november komen de twee kersverse nieuwe Hoogheden op bezoek. In het radio programma geven zij hun eerste commentaar op hun benoeming. Uiteraard worden de aanwijzing vanuit weekblad de Brug en site van dun Blaouwun Beer onder de loep genomen. Ook wordt er aandacht besteedt aan de spannende jeugdprinsenstrijd en de eerste activiteit van de Snorre met dit jaar wel een heel apart thema. De wekelijkse rubriek “ 5 godsgruwelijk moeilijke vragen aan” krijgt weer volop aandacht en de gegeven aanwijzingen over de nieuwe Hoogheden worden wel door een kenner onder de loep genomen. Reden genoeg om weer te luisteren. Nieuwsgierig?
“ Efkus dun Birrekoal” is elke zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij lokaal 7 (ether FM 107.4 / kabel 87.5 of live: www.lokaal7.nl). Dit programma is altijd terug te beluisteren via www.lokaal7.nl , zie: uitzending gemist.