Efkus dun Birrekoal weer van start!

In het radioprogramma “Efkus Dun Birrekoal” verrassen Bert van Druenen en Ton Mathijssen luisteraars met de velen “wist je datjes” die de carnaval kent.  Deze twee doorgewinterde carnavalskenners laten U kennismaken met velen zaken die zich voor en achter de schermen afspelen in dun Birrekoal.

100004718191799_190442

Velen carnavaleske onderwerpen zullen  de revue weer passeren.  In de eerste uitzending van zondag 27 oktober a.s. zal er aandacht worden besteed aan het komende 11-11 bal. Ook brengen de toekomstige jeugdhoogheden een bezoek aan de studio. Daarnaast is het elk jaar weer gissen wie de nieuwe Prins Carnaval van dun Birrekoal wordt. Uiteraard zullen de verschenen aanwijzingen in weekblad de Brug en site van “Dun Blaouwun Beer” weer uitgebreid behandeld worden.  Ook de wekelijkse rubriek “ 5 godsgruwelijk moeilijke vragen aan” keert dit jaar terug. Een bekende plaatsgenoot wordt in deze kwis op zijn carnavalskennis getoetst. Nieuwsgierig?

“ Efkus dun Birrekoal” is elke zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij lokaal 7 (ether FM 107.4 / kabel 87.5 of live: www.lokaal7.nl). Dit programma is altijd terug te beluisteren via www.lokaal7.nl , zie: uitzending gemist. Reageren voor of tijdens de uitzending: radio@efkusnie.nl