En umdurrum zulde hète…….Prins………

Nog even, en deze woorden klinken uit de boxen van Den Durpsherd. Tijdens het 11-11 bal, op 10 november worden om 11 minuten over 11 de namen bekend gemaakt van onze nieuwe Prins en diens Adjudant, het duo wat samen met hun Blaouw Gevolg gedurende 2012/2013 over dun Birrekoal regeert. Daarnaast spannen velen carnavalsverenigingen en kapellen  zich muzikaal in om de felbegeerde eerste prijs van het slagerfestival te winnen. Deze winnaar mag zich een jaar lang “De Slager van dun Birrekoal” noemen.

Het afgelopen jaar regeerde Prins John dun uurste samen met Adjudant Bram over Dun Birrekoal met hun thema ‘’ Als je lacht, is het altijd  feest ”.

Na een druk jaar komt er op om 23:11uur  een einde aan de regeerperiode van Prins John en zal de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt worden. Vele geruchten doen al de ronde maar de vraag blijft altijd: Wie wordt de nieuwe hoogheid van Dun Birrekoal. In het diepste geheim is deze persoon reeds benaderd en is hij bezig om zich hiervoor voor te bereiden. Ben je  ook benieuwd wie het gaat worden? In de komende weken zullen artikelen verschijnen met daarin aanwijzingen. In totaal zullen er 10 aanwijzingen in De Brug verschijnen. Hier komen de eerste  twee:

 

  1. Komt gewichtig over

  2. Kilometervreter

 

Het beloofd een grootse avond te worden met gratis entree voor  iedereen. Daarom nodigen wij ook iedereen uit om dit in Den Durpsherd bij te wonen.

www.dunblaouwunbeer.nl