En umdurrum zulde hête….

Deze bekende kreet zal tijdens 11-11 bal om 23:11 uur door de boxen klinken, uitgesproken door onze nieuwe opperbeer. Want Peter de Groot neemt tijdens het 11-11 bal het spreekwoordelijke Opperbeerstokje over van Ton Mathijssen. De huidige opperbeer heeft de afgelopen  vijf jaar zijn rol met verve vervuld en mag nu gaan genieten van zijn welverdiende ‘Blaouw Birre-pensioen’.

.

Al weken zijn de Blaouw Birrekes op zoek naar de identiteit van de nieuwe hoogheden want wie o wie zal het gaan worden. Vele namen worden al genoemd en vele mensen worden al gevolgd maar niets is zeker. Tot dat, tijdens 11-11 bal, de nieuwe hoogheid onthult wordt en vol trots het podium zal betreden.  Om jullie op het juiste (of misschien wel het verkeerde) pad te zetten, worden hier nog twee aanwijzingen genoemd:

.

5             Als je hem ziet lopen is het duidelijk waar zijn geldbuidel zit !!

6.            Bijna al het gras maait hij voor het hout weg !!

.

Omdat 11-11 bal dit jaar op een unieke datum gehouden wordt, heeft de commissie ervoor gekozen om de gehele avond in een speciaal thema om te dopen. ‘11-11-11, een sprookje dat tot leven komt’ zal als een rode draad door de avond lopen met als hoogtepunt een spectaculaire act waarmee de nieuwe Prins Carnaval en zijn Adjudant onthult zullen worden.