En umdurrum zulde hète……Prins…

Nog even, en deze woorden klinken uit de boxen van Den Durpsherd. Tijdens het 11-11 bal, op 9 november worden om 11 minuten over 11 de namen bekend gemaakt van onze nieuwe Prins en zijn Adjudant die gedurende dit seizoen over dun Birrekoal regeert. Daarnaast spannen velen carnavalsverenigingen en kapellen  zich muzikaal in om de felbegeerde eerste prijs van het slagerfestival te winnen. Deze winnaar mag zich een jaar lang “De Slager van dun Birrekoal” noemen. Inschrijven voor deze wedstrijd is nog steeds mogelijk. Daarvoor kunt u contact opnemen met Diederik Tibosch (dtibosch@hotmail.com)

Het afgelopen jaar regeerde Prins Ad samen met Adjudant Alex over Dun Birrekoal met hun thema “saome aon de zwier, want zonder vrienden gin plezier”.

Na een druk jaar komt er op 9 november om 23:11uur  een einde aan de regeerperiode van Prins Ad en zal de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt worden. Vele geruchten doen al de ronde maar de vraag blijft altijd: wie wordt de nieuwe hoogheid van Dun Birrekoal. In het diepste geheim is deze persoon reeds benaderd en is hij bezig om zich hiervoor voor te bereiden. Ben je  ook benieuwd wie het gaat worden? De afgelopen week heeft onze nieuwe hoogheid zich al regelmatig gemeld op Twitter en in de komende weken zullen artikelen verschijnen met daarin aanwijzingen. In totaal zullen er 10 aanwijzingen in De Brug verschijnen. Hier komen de eerste  twee:

1. Mannen en vrouwen zijn heel verschillend, maar zijn wel met elkaar verbonden.

2. Van nauwkeurig naar iets minder, van minder naar iets meer.

Het beloofd een grootse avond te worden met gratis entree voor  iedereen. Daarom nodigen wij ook iedereen uit om dit in Den Durpsherd bij te wonen.