Er was eens….

Er was eens een dorpje in een heel mooi koninkrijk hier ver vandaan. Waar elfjes, trollen en blaouwe beren heel tevreden samen leefden. Het was er altijd gezellig in dat dorpje en iedereen was bevriend met elkaar. Wat het dorpje extra bijzonder maakte, is dat er ieder jaar een nieuwe Prins werd gekozen. Deze Prins mocht dan, samen met zijn adjudant, een jaar lang regeren over het idyllische dorpje. Maar op een dag was het mis. Er heerste paniek in het dorpje want de nieuwe Prins was nog niet bekend. Iedereen was in rep en roer. Wie zou dit jaar prins worden? En belangrijker nog, zou de prins wel op tijd bekend gemaakt worden, zodat hij kan regeren over alle inwoners van het dorpje?

Om de inwoners van het prachtige dorpje een beetje gerust te stellen zijn er enkele aanwijzingen vrijgegeven die uiteindelijk leiden naar de nieuwe Prins en zijn Adjudant.

.

3. Je ontdekt hem niet als je over Rosmalen fietst

4. Jullie zien onze hoogheden langzaam oud worden, maar niet grijs.

.

Op 11 november 2011 zal de nieuwe Prins van het mooie dorpje bekend gemaakt worden. Het sprookje zal tot leven komen tijdens een prachtige act waarin feeen en elfjes echt bestaan. Gelooft u ook in sprookjes? Kom dan kijken naar de spannende prinsonthulling op 11 november 2011, 23.11uur, in Den Durpsherd te Berlicum. Voorafgaand aan deze bijzondere gebeurtenis zal het bekende slagersfestival plaatsvinden waar alle carnavalsverenigingen van Dun Birrekoal strijden om leverancier van de slager 2011 te worden. Graag tot ziens op 11-11-11, waar u zult ontdekken dat sprookjes echt bestaan!