Even voorstellen: Tijn Falkenburg en Timo Klerkx

Elk jaar worden onze nieuwe Jeugdhoogheden middels een loting uitgekozen. Daarna gaan zij tijdens de jeugdprinsenstrijd op 12 november 2023 de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel van Jeugdprins(es) van Dun Birrekoal.

Wij stellen u deze week voor aan Tijn Falkenburg en Timo Klerkx.

Tijn Falkenburg (foto rechts)
Hoi, ik ben Tijn Falkenburg, 11 jaar oud en zit in groep 8 op de Theresiaschool in Berlicum.
Vorig jaar mocht ik prins carnaval zijn op onze school, superleuk! Dit jaar kijk ik er mega naar uit om mee te doen met de Jeugdhoogheden van Dun Blaouwun Beer. Carnaval is echt mijn favoriet en ik kan niet wachten op het Blaouw Birre Beat Ball en de feestjes in Dun Birrekoal. Vooral samen met mijn vrienden en ons clubje, Ut Rooi Duukske. Zelfs mijn ouders, Thijs en Wendy, en mijn zusje, Nina, zijn allemaal Rooi Duukskes.
Naast carnaval ben ik dol op sporten en vakanties. Ik speel hockey bij de Jongens C1 en golf bij Landgoed Coudewater. Sporten geeft me energie en ik vind het leuk om samen met mijn team te spelen. In mijn vrije tijd ga ik ook graag op vakantie, nieuwe plekken ontdekken en avonturen beleven. Ik heb zin in dit jaar vol plezier, sport en leuke dingen doen!

Timo Klerkx (foto links)
Blaouw birre en birrinnen, ik ben Timo Klerkx. 10 jaar oud en ik zit op de Herman Jozef school.
Vorig jaar heb ik met veel plezier gezeverd en dit jaar mag ik een Jeugdhoogheid zijn.
Ik vind dit heel leuk en echt een eer.
Carnaval is mij met de paplepel ingegoten. En ik heb er kei veel zin in. Jullie ook?!
Het wordt een super gaaf jaar!!!!
Tot ziens in dun birrekoal.
Groetjes Timo