Feestweekend bij de Vossewakers!

Op 7 en 8 december vindt het altijd gezellige feestweekend van carnavalsvereniging de Vossewakers weer plaats in Herberg de Prins.

Birrekoal's got talent Brug

Op zaterdag 7 december wordt traditiegetrouw het muziekfeest georganiseerd voor de grote mensen onder ons. Vanaf 20.11 uur zal het feestgedruis losbarsten. Diverse kapellen, zowel binnen als buitendorps, zullen tegen elkaar strijden voor de muzikale en carnavaleske eer. Deze hele avond zal in het teken staan van “Rocking All Over The World”.  Mocht je nu niet meedoen met de kapellenwedstrijd, dan valt er nog steeds genoeg te winnen. Want buiten de gezellige avond op zich, kun je als origineelst verklede ook een mooie prijs winnen. En daarnaast mag onze befaamde loterij niet ontbreken waar ook dit jaar weer hele mooie prijzen te winnen zijn. Dus trek je rockoutfit uit de kast, gooi je haar los en stof die elektrische gitaar af en kom op zaterdag 7 december om 20.11 uur naar Herberg de Prins.

kleinposterposter BGT 2013

Voor de wat jongere mensen onder ons organiseren de Vossewakers op zondag 8 december “Birrekoal’s Got Talent”. Een spectaculaire talentenjacht waarin de jeugd (tussen de 4 en 14 jaar) aan een professionele jury mag laten zien wat voor talenten zij in huis hebben. Van zingen tot dansen, van drummen tot touwtjespringen, alles mag. Het meest bijzondere talent wint 4 kaartjes voor de Winter Efteling. Vanaf 14.11 uur gaat deze middag van start in Herberg de Prins te Berlicum.

Een weekend vol gezelligheid, wat je zeker niet mag missen! Graag zien we jullie allemaal op 7 en 8 december op ons feestweekend! Is het niet om op te treden, dan wel om gezellig te feesten!