Feestweekend Vossewakers groot succes

Herberg de Prins stond het afgelopen weekend in het teken van feest. Op zaterdag 7 december organiseerde carnavalsvereniging De Vossewakers het jaarlijkse muziekfeest. Op zondag 8 december was het de beurt aan de kleintjes tijdens Birrekoal’s Got Talent.

wpid-header.jpg

Het thema van het muziekfeest was ‘Rocking all over the world’ en dat werd er dan ook volop gedaan. Maar liefst 13 kapellen gaven acte de presence en lieten zich van hun beste kant horen. Het hoogtepunt van de avond was in handen van rockshowkapel ‘Heavy Hoempa’. De acht muzikanten van deze kapel kregen met de klanken van ACDC, Guns N’ Roses en Iron Maiden het gehele publiek aan het rocken.

Op zondag lieten tientallen kindjes, verdeeld over 12 verschillende optredens, zien wat zij in hun mars hadden. Het niveau van het talent was erg hoog en er werd onder andere live gezongen, gedanst, geturnd en muziekinstrumenten bespeeld. De jeugdhofkapel van Dun Blaouwun Beer verzorgde muzikale intermezzo’s. De grote winnaar van Birrekoal’s Got Talent is Thomas de Mol. Hij zong het liedje ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis live en begeleidde zichzelf op de gitaar. Hiermee won hij de felbegeerde hoofdprijs; vier kaartjes voor de Winter Efteling. De Vossewakers en Herberg de Prins kijken tevreden terug op een gezellig feestweekend.

Bekijk hier de foto’s!