Ga jij dit jaar met ons mee op stap?

‘We broauwun dur iets mois van.’ Onder dit motto hebben de hoogheden Jeugdprinses Joyce I, Adjudant Rick, Minister van Jong Volk Britt en Opperstalmeester Jesse het afgelopen jaar Dun  Birrekoal met vrolijke hand geregeerd. In de woorden van prinses Joyce was het een kei vette carnaval, eentje om nooit meer te vergeten. Maar aan alles komt een einde en binnenkort is het tijd om ‘het stokje’ over te geven aan vier nieuwe hoogheden. Hamvraag is natuurlijk aan wie? Dit wordt uitgemaakt tijdens de jaarlijkse Jeugdprinsenstrijd, die dit jaar op 13 november zal worden georganiseerd. Naast de keuze voor een nieuwe prins of prinses wordt tijdens deze middag bekend gemaakt welke kinderen deel zullen uitmaken van de Jeugdspringdinger en de Jeugdraad.

.

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je daarnaast woonachtig in Berlicum of Middelrode, dan ben jij onze ideale kandidaat voor deze geweldige uitdaging. Want zeg nu zelf, wie vindt het niet geweldig om een jaar lang in de schijnwerpers te staan, tijdens de carnavalsoptocht op de prinsenwagen te staan, talloze keren alle klein blaouw birrekes en birrinnekes van Dun Birrekoal toe te spreken en natuurlijk veel, heel veel te feesten…

.

Aarzel dus niet en schrijf je snel in! De inschrijfformulieren worden deze week rondgebracht bij alle scholen in Dun Birrekoal. Ingevulde formulieren kunnen tot 7 oktober 12.00 uur worden ingeleverd bij Maarten Pennings  (Sassenheimseweg 2, Berlicum). Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Maarten Pennings (06-22148645). Tot 13 november in Den Durpsherd!

.

Download hier het inschrijvingsformulier!