Geertje!

De vier gezellige kandidaatjes stellen we de aankomende tijd aan U voor. Of eigenlijk stellen zij zichzelf voor aan de hand van wat vragen die wij ze stelden.. Soms kort en bondig.. wel erg duidelijk.. Vergis U niet.. het zijn hele vrolijke en gezellige tantes. Kom dat zelf bekijken op 12 november in Den Durpsherd en geniet van een gezellige en spannende middag!

Zeg Geertje, wie ben jij nou eigenlijk?

Ik ben Geertje Hillenaar. Het zusje van Floor en Loek. En dochter van Bart en Manon..

Ook onze vlogger is bij Geertje op bezoek geweest. Bekijk hieronder het filmpje!

Wat doe je zoal, waar ben je allemaal te vinden?

Doordeweeks op school natuurlijk!! Op de Theresiaschool in groep 8a. Op maandag zit ik op tennisles en op dinsdag heb ik paardrijles. Ik hou van spelletjes spelen en van koken en bakken.

Wat maakt jou zo’n leuke Prinses?

Nou, ik hou van carnaval en dat vier ik het liefst met zoveel mogelijk mensen. Ik word dan altijd heel erg blij en vrolijk van de gezelligheid.

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken, en waarom?

Voor paardrijden omdat ik van paarden hou. En voor bitterballen omdat ze zo lekker zijn en niet van paard gemaakt zijn !! J

Wil je nog wat zeggen tegen de mensen?

Ik hoop dat het een super gezellige carnaval wordt en dat we elkaar heel vaak tegenkomen!!

Nou Geertje, dat gaat zeker goed komen. De jeugd zal zich veel laten zien dit jaar en met zo’n gezellige insteek als die van jou kan het niet anders dan leuk worden. Ook Geertje kent het klappen van de zweep met carnaval. Zusje Floor deed ook al eens mee met de Jeugdprinsenstrijd en als lid van Ut Rooi Duukske weet je hoe je dingen leuk aanpakt. En hoe slim ze is? Als je een oud-hoogheid als secondant inzet maak je in ieder geval optimaal gebruik van ervaring! Ook jij veel succes Geertje!