Gewijzigde route optocht 2016

optocht-berlicum051De carnavalsoptocht van Dun Birrekoal in 2016 kent een nieuwe route en start dit jaar om 13.11u.

Nog even en dan zijn Berlicum/Middelrode weer blaouw-wit met een palet van nog veul méér kleuren. Carnaval 2016 ,een levendige traditie voor jong tot oud. De Carnavalsoptocht op zondag is een van de vele hoogtepunten. Dit jaar zijn er een paar veranderingen.

*Allereerst start de optocht iets vroeger, namelijk om 13.11 uur bij de kerk in Middelrode.

*De route gaat dan over de Milrooijseweg naar Berlicum via de Kerkwijk en langs het Mercuriusplein door de hele Hoogstraat rechtstreeks verder naar het Raadhuisplein .

optochtAldaar wordt de optocht ontbonden en keren de optochtdeelnemers richting den Durpsherd alwaar de prijsuitreiking plaatsvindt om ca. 17.00u. Dit is ook iets vroeger dan voorgaande jaren, zodat ieder nog tijd en zin over houdt om s’ avonds weer te gaan carnavallen. 

Nu maar hopen dat de weerman  op 7 februari ons allen gunstig gezind is en veul mensen langs de route staan. Ook kan een ieder daarvoor s’morgens om 10.11 uur de carnavalsviering in de kerk van Middelrode meemaken, dit geeft extra goeie zin en is elk jaar weer een unieke ervaring. Menigeen kan daarover meepraten, wel of niet carnavalsminded, het doet je wat!

Dun Blaouwun Beer wenst iedereen een fijne (carnavals) tijd toe.Header optocht 2015