Gezocht: “Knutselaars voor de kinderoptocht”

kinderoptocht1

Hou jij van verven, plakken, kleuren en kliederen, dan is dit jouw kans. Bedenk een leuk idee en ga direct aan de  slag en doe mee met de Kinderoptocht in Middelrode!! En weet je wat ook nog leuk is, je hebt altijd prijs. Dus je hoeft niet bang te zijn dat het niet mooi genoeg is, het is gewoon super leuk om mee te doen.

Elk jaar weer doen er ontzettend veel kinderen mee aan de kinderoptocht. Ze gaan dan helemaal uit hun dak en maken de mooiste wagens en bedenken super leuke thema’s. Het is voor de jury elk jaar erg moeilijk om te kiezen wie het beste is. Alle kinderen die mee doen aan de Kinderoptocht mogen de volgende dag ook mee met de grote optocht en dat wordt enorm gewaardeerd.

Op zaterdag 1 maart zal alweer voor de 25e keer de  kinderoptocht door de straten van Middelrode trekken. Het is al jarenlang een groot succes omdat de kinderen van Berlicum en Middelrode ontzettend creatief zijn. Elk jaar wordt er  weer ontzettend veel werk van gemaakt om als mooiste voor de dag te komen.

Alle kinderen van de lagere scholen uit Berlicum en Middelrode mogen gratis meedoen, dus grijp je kans en doe mee, want je hebt altijd prijs.

carnaval 2013 216Iedereen mag meedoen, vaders, moeders, juffen of andere grote mensen mogen wel meelopen, maar worden natuurlijk niet gejureerd. Er zijn drie categorieën waarin je kunt deelnemen. Wagens, loopgroepen en individueel.

Je bent van harte welkom vanaf 12:00 uur bij de kinderdisco in de Driezeeg. Hier kun je dan rond 12:45 uur je startnummer in ontvangst nemen. Om 13:11 uur vertrekt de optocht vanaf de Driezeeg. Let op: Er mogen geen gemotoriseerde voertuigen en dieren mee doen.

Je kunt je gratis inschrijven op de volgende adressen:

Wilma van de Burgt, groenstraat 18, Berlicum, tel: 5032608.
Carolien Bissels, Bernhardstraat 18, Middelrode, tel: 5038135.

Mailen mag natuurlijk ook naar: kinderoptocht@live.nl

En als je er geen genoeg van kan krijgen, dan mag  je na afloop direct weer  inschrijven voor de grote optocht van zondag 2 maart 2014

Je kunt je inschrijven voor de grote optocht, direct na de kinderoptocht in De Driezeeg aan de inschrijftafel “grote optocht”.